Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Απίστευτη ομολογία από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης…Ναι, πήρα το Eμπραέρ για να γλιτώσω τις διακοπές μου


Σάλος από το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και επέστρεψε στο νησί των Σποράδων



Απίστευτη ομολογία από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης…

Ναι, πήρα το Eμπραέρ για να γλιτώσω τις διακοπές μου


Ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήματα ούτε για ανεμιστήρα να δροσιστεί στο σπίτι του και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζητά αεροπλάνα για να μην χάσει λίγες ώρες διακοπών....


Την ώρα που ο ελληνικό λαός δεν έχει χρήματα να πάει ούτε στις κοντινές παραλίες της Αττικής, ο Ευ. Βενιζέλος απολαμβάνει τις χλιδάτες διακοπές του χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε να τον παραλάβει το κυβερνητικό αεροσκάφος από τη Σκιάθο και να τον μεταφέρει στις Βρυξέλλες. Από εκεί να τον μεταφέρει ξανά πίσω στο νησί των Σποράδων προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του στη Σκόπελο.

Το αίτημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα»,  ικανοποιήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κι έτσι το VIP αεροσκάφος Εμπραέρ το πρωί του Δεκαπενταύγουστου κινήθηκε από τη βάση του στην Ελευσίνα προς τη Σκιάθο, παρέλαβε τον κ. Βενιζέλο τον οποίο και μετέφερε στις Βρυξέλλες.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το αεροσκάφος επέστρεψε με τον υπουργό των Εξωτερικών στη Σκιάθο, ο κ. Βενιζέλος αποβιβάστηκε και συνέχισε προς τη Σκόπελο όπου έκανε διακοπές, ενώ το Εμπραέρ επέστρεψε στη βάση του το πρωί της επομένης.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ζητήσει να μετακινηθεί στις Βρυξέλλες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μέσω Σκιάθου δηλαδή, πριν από 12 μήνες προκειμένου και πάλι να λάβει μέρος σε σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.

Όμως τότε -τον Αύγουστο του 2013 δηλαδή – ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε απορρίψει το αίτημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι η πτήση προς τις Βρυξέλλες μπορεί να γίνει μόνο με απ' ευθείας κίνηση από την Ελευσίνα, χωρίς ενδιάμεση στάση στην Σκιάθο...

Ο κ. Βενιζέλος φαίνεται πως για να μην χαλάσει τη… ζαχαρένια του απαιτεί την ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού. Η επίσημη απάντησή του για την προκλητική του συμπεριφορά είναι πως «Πήρα το Eμπραέρ για να μην χάσω 3 μέρες διακοπών».

Αλήθεια, πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για καύσιμα προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ο κ. Βενιζέλος;

Σύμφωνα με το επίσημο τιμολόγιο, κάθε ώρα πτήσης με το αεροσκάφος μεταφοράς υψηλών προσώπων τύπου Εμπραέρ επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με το ποσό των 5.660,80 ευρώ.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήματα ούτε για ανεμιστήρα να δροσιστεί στο σπίτι του και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζητά αεροπλάνα για να μην χάσει λίγες ώρες διακοπών.

Τα συμπεράσματα δικά σας… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια