Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ακόμη και η Κούβα κάνει αλλαγές


Ακόμη και η Κούβα κάνει  αλλαγές 


Εθνοσυνέλευση της Λαϊκής Εξουσίας



Το νέο εθνικό φορολογικό σύστημα, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ το επόμενο έτος, επιδιώκει να προσαρμόσει το φορολογικό βάρος για τις αλλαγές που γνώρισε η οικονομία της χώρας ..


Πρόσφατα εγκρίθηκε από την Εθνοσυνέλευση και αναμένει τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο νέος νόμος της Κούβας Φορολογικού Συστήματος δίνει το κράτος ένα σύγχρονο εργαλείο της οικονομικής πολιτικής που επιδιώκει να προσαρμοστούν στις αλλαγές της φορολογικής επιβάρυνσης που υφίστανται από την οικονομική δομή της χώρας . 

Αλλά πέρα ​​από αυτό το κύριο καθήκον, η νομοθεσία δεν εγγυάται μόνο έσοδο του προϋπολογισμού, αλλά ενθαρρύνει τους τομείς και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας και στη διαδικασία ανταποκρίνεται στην αρχή να πληρώσουν περισσότερο, που κερδίζουν περισσότερα
Για σχεδόν τρία χρόνια, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Υπουργείο Οικονομικών και τις τιμές και την Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Φόρων (ONAT) , καθώς και άλλους φορείς, ετοιμάσει την νομοθεσία για να αντικαταστήσει τον ισχύοντα φορολογικό νόμο, ο αριθμός 73, που εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο το Μάιο 94 και ισχύει τέσσερις μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του ίδιου έτους, τρεις μήνες πριν από τη σύσταση της ONAT, μια οντότητα που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών και τις τιμές και χρεώνεται με την είσπραξη των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού. 

Ο νόμος ήρθε ως αναγκαιότητα, μετά την αναβίωση των μη κρατικών τομέα της απασχόλησης για να καλύψει ένα κενό στην απαραίτητη συμβολή του καθενός στην κοινωνική ασφάλιση, δεδομένου ότι, χρησιμοποιείται για να πάρει διαρκώς, πολλοί ήταν και εξακολουθούν να είναι σε θέση να κατανοήσουν το σημασία του φόρου, η οποία, παρεμπιπτόντως, δεν είναι μια εφεύρεση της Κούβας, πόσο μάλλον το σοσιαλισμό.

Ωστόσο, ο νόμος έχει ρωγμές ότι το νέο φορολογικό σύστημα θα προσπαθήσει να επιλύσει με τη νομοθεσία που επιδιώκει να είναι όσο το δυνατόν ευρύτερη, αλλά και με ευελιξία να ενεργήσει σύμφωνα με τις ραγδαίες αλλαγές στην οικονομία της Κούβας. 

Το φορολογικό σύστημα που είναι στον ορίζοντα τώρα 19 κράτη φόρους, συμπεριλαμβανομένων των τελωνειακών, τρεις εισφορές, συμπεριλαμβανομένης μιας εδαφικής Τοπικής Ανάπτυξης και τρεις συντελεστές. 

Το νέο φορολογικό σύστημα της Κούβας συγχωνεύει επτά νέων φόρων για το τώρα σε ισχύ, η οποία θα καταργούνται από την έναρξη ισχύος της νέας νομοθεσίας για την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Η επικείμενη νομοθεσία μειώνει το φορολογικό βάρος μεταξύ τριών και επτά τοις εκατό για τους μισθωτούς του υψηλότερου και του χαμηλότερου εισοδήματος, αντίστοιχα. 

Δίνει επίσης στους αγρότες ένα τρόπο συμβατό με την ανάγκη να ενθαρρυνθεί η συγκομιδή των τροφίμων και διάφορα είδη του εν λόγω τομέα. 

Από την άλλη πλευρά, αυτοί οι αγρότες δεν πληρώνουν φόρους σχετικά με την κυριότητα ή την κατοχή γεωργικής γης και τη χρήση της εργατικής δύναμης για μια περίοδο δύο ετών από την παράδοση της γης και τέσσερις αν χρειάζεται να αναλάβει περαιτέρω εργασία από την ύπαρξη ξυλώδη φυτά, όπως Marabou. 

Ομοίως, ο νέος νόμος διατηρεί το σύστημα φορολογική απαλλαγή επί των μισθών συνεχίσει έως ότου οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες στη χώρα.

Σύγχρονη, ενεργό, ευέλικτο, εκκολαπτόμενους δίκαιο οι γενικές αρχές και η δικαιοσύνη της φορολογικής επιβάρυνσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα κερδίζουν περισσότερα, πληρώνουν περισσότερα. 

Η νομοθεσία θα περάσει έπειτα να χρησιμεύσει για την αναδιανομή του εισοδήματος από τους τομείς με τη μεγαλύτερη οικονομική και την προστασία του παιδιού καταχωρήσεις. 

Είναι επίσης ένα βασικό εργαλείο για την περαιτέρω αναβάθμιση του οικονομικού μοντέλου σύμφωνα με τους όρους που προτείνονται από το Έκτο Συνέδριο του Κόμματος και αντικατοπτριστούν και στο εθνικό οδικό χάρτη που όλοι γνωρίζουμε ως κατευθυντήριες γραμμές. 

Το νέο φορολογικό σύστημα, το οποίο τίθεται σε ισχύ το επόμενο έτος, είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο του κράτους θα επιτρέψει μια καλύτερη συνοδεία για αλλαγές στη χώρα, και πάνω απ 'όλα, βάλτε επάνω τους φόρους.
Πηγή.
Cubahora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια