Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Α. Σαμαράς: Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση, μπορεί να μην προλάβουμε να φτάσουμε σε επόμενες εκλογές


Α. Σαμαράς: Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση, μπορεί να μην προλάβουμε να φτάσουμε σε επόμενες εκλογές



«Δε θα το βάλουμε κάτω, δε θα βγούμε από την Ευρώπη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην κεντρική του ομιλία στο Σύνταγμα, σημειώνοντας παράλληλα ότι «δε θα αφήσουμε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο και για κάθε λαθρομετανάστη».

Επεσήμανε ότι η τύχη της χώρας θα κριθεί από τις απαντήσεις που θα δώσει ο λαός σε επτά κρίσιμα διλήμματα. Όπως είπε, το πρώτο είναι το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, το δεύτερο δίλημμα είναι: Αλλαγή της Οικονομικής Πολιτικής με Ανάπτυξη ή καταστροφή και χειρότερο Μνημόνιο, το τρίτο δίλημμα είναι: δουλειές ή μαζική ανεργία, το τέταρτο δίλημμα είναι ανάμεσα στο χθες και το αύριο, το πέμπτο δίλημμα που είναι ανάμεσα στην Ασφάλεια και το Φόβο, το έκτο δίλημμα είναι: τι Ελλάδα θέλουμε: με ισχυρές Συμμαχίες ή απομονωμένη από παντού και το έβδομο, είναι «κυβέρνηση ή ακυβερνησία». 

Με αφορμή το τελευταίο δίλημμα ο κ. Σαμαράς διερωτήθηκε «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μόνο κυβέρνηση της Αριστεράς. Όμως τα άλλα αριστερά κόμματα απορρίπτουν την πρότασή του. Άρα, πώς θα κάνει κυβέρνηση;».

Ο κ. Σαμαράς προέβλεψε ότι αν δεν υπάρξει κυβέρνηση τις επόμενες μέρες, το πιθανότερο είναι να μην προλάβουμε να φτάσουμε σε επόμενες εκλογές και ζήτησε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για το καλό του τόπου, αλλά με δύο όρους 1)Επαναδιαπραγμάτευση 2)Παραμονή στο ευρώ.

Παράλληλα, επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «όταν ο κ. Τσίπρας μας λέει ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ μόνος του τρομοκρατεί τον κόσμο» προσθέτοντας «ποιοι και γιατί εμποδίζουν τις επενδύσεις; Αν δεν ξέρετε, διαβάστε το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ». 

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, δήλωσε «ποτέ ο Ελληνικός λαός δεν είχε τόσο καθαρά διλήμματα, για να διαλέξει. Ποτέ δεν βρέθηκε να κρατά την τύχη στα χέρια του, όπως σήμερα» και τόνισε «τώρα θα αρχίσουμε να αποκαθιστούμε τις αδικίες». 

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι δίνει τρεις υποσχέσεις: Ανάπτυξη – Κοινωνική Δικαιοσύνη – Ασφάλεια και σημείωσε ότι η καλύτερη αντιμνημονιακή πολιτική είναι να βγούμε από την ύφεση μιαν ώρα αρχύτερα να εξαλείψουμε την ανεργία, να μηδενίσουμε τα ελλείμματα και να μην έχουμε ανάγκη πια ούτε από Μνημόνια ούτε από δανεικά. «Αυτή η μάχη δεν είναι σαν καμία άλλη. Αυτές οι εκλογές δεν είναι για ένα κόμμα. Αυτές οι εκλογές είναι για την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια