Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μήπως η ξένη Διακυβέρνηση θα είναι λιγότερο Ζημιογόνα από τη δική μας των Διεφθαρμένων και Αποτυχημένων Πολιτικών μας;


Μήπως η ξένη Διακυβέρνηση θα είναι λιγότερο Ζημιογόνα από τη δική μας των Διεφθαρμένων και Αποτυχημένων Πολιτικών μας;





Εδώ που έφτασαν τα πράγματα ο αριθμός των Ελλήνων που σκέφτονται Πρακτικά αρχίζουν να ισχυρίζονται ότι μήπως θα είναι λιγότερο Ζημιογόνα η ξένη Διακυβέρνηση του Ελληνικού Κράτους από τη αντίστοιχη των δικών μας Αποτυχημένων και Διεφθαρμένων Πολιτικών.
Υπάρχουν ορισμένα Στελέχη του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που διακρίνονται για τα αγνά πατριωτικά συναισθήματά τους και ζουν τον πυρετό της προετοιμασίας του Κόμματός τους να αναλάβει την Εξουσία που φαίνεται από τα γκάλοπ ότι θα είναι το πρώτο Κόμμα, που διερωτώνται το εξής απλό:
Θα αλλάξει τίποτα για την έρημη τη χώρα μας αν δημιουργήσει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, έστω με τη συνεργασία άλλων Κομμάτων, όταν βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια, πώς άρχισε η σφαγή και τα συντροφικά μαχαιρώματα για το ποιος θα αρπάξει ποιο Υπουργείο; Τα πρωτοκλασάτα Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τρίβουν τα χέρια τους για την επικείμενη «λεία» που άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα! Ζουν στον Κόσμο τους!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ:
Ο Αντώνης Σαμαράς Δηλώσει Ξεκάθαρα ότι θα Καταργήσει την Κομματική Διακυβέρνηση σε όλα τα Επίπεδα Διακυβέρνησης του Κράτους και ότι η πρώτη του δουλειά θα είναι να «Ξεριζώσει» το Κομματικό Κράτος της Συμφοράς των δύο Κομμάτων Εξουσίας;  Γνωρίζει πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ο Αντώνης Σαμαράς ότι τα Κομματικά Στελέχη της ΝΔ, όλων των βαθμίδων που καραδοκούν στο «Ψυγείο» του Δημοσίου, είναι έτοιμα να αρχίσουν να «Κλέβουν» από την πρώτη ώρα που θα πάρουν την Εξουσία στα χέρια τους!
Νομίζει ότι θα ξεγελάσει τους Έλληνες Πολίτες τοποθετώντας φίλους του, εξωκομματικούς Υπουργούς, δήθεν για να διαχωρίσει το Κόμμα από την Κυβέρνηση! Αρνείται να Συνειδητοποιήσει ότι τα πέντε τουλάχιστον εκατομμύρια των Ελλήνων Ψηφοφόρων είναι τελείως Ακομμάτιστοι και κατάλαβαν πώς είχαν στήσει την Κομματική Διακυβέρνηση τα δύο Κόμματα Εξουσίας.
Αν θέλει να πείσει μερικά από τα εκατομμύρια των Ακομμάτιστων Ελλήνων Ψηφοφόρων να ψηφίσουν τη ΔΝ δεν έχει παρά να Δηλώσει Απόλυτα Ξεκάθαρα ότι θα Επιβάλει Δύο Πράγματα στο «Σύστημα Διακυβέρνησης» της Ελλάδας μόλις πάρει την Εξουσία:
1) ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΗΤΗΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
2) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η «ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ». ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ – ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ – ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!
ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΜΩΣ Π Ρ Ι Ν ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ…ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!  Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ…
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια